Over ons

Wij nemen de tijd, zodat u tijd overhoudt

Het enthousiaste team van PowerPrint in Ouderkerk aan den IJssel is pas tevreden als u onder de indruk bent van uw communicatie-uiting. Wij voelen ons oprecht betrokken om print- en drukwerk af te leveren, waarmee u uw leden en relaties optimaal kunt informeren.

PowerPrint gaat voor precieze afwerking

Bij PowerPrint hebben we aandacht voor iedere opdracht. Jan en Carlien nemen dan ook met plezier de tijd voor u. Daarbij adviseren wij u over de mogelijkheden. Zodat uw eindproduct past bij het doel en de doelgroep van de offline communicatie. Samen beoordelen we wanneer onze printers uw opdracht realiseren. Want nauwkeurigheid bij het afwerken van uw afdrukken staat voor ons op nummer één.

Maak het verschil met intense kleuren

Niet voor niets waarderen onze klanten de kleuren van ons PowerPrint werk. Wij garanderen heldere en levendige kleuren bij full colour print- en drukwerk. Uw communicatiemiddel is immers uw visitekaartje. En met onze professionele apparatuur kunnen we dit ook nog eens snel en tegen voordelige tarieven verzorgen. Met onze persoonlijke werkwijze maken wij al meer dan 10 jaar verenigingen en stichtingen blij. Wilt u ook eens van gedachten wisselen over printmogelijkheden? Neem contact op >